jobbahårtochmåbra

Pappas Heta 2013

Kategori: Mat

 
Chili Xi He, Chili Morrigan och Chili Lilit
 
Chili Lilit, Chili Morrigan och Chili Xi He är 2013 års starka produktsortiment från Pappas Heta! Hösten är här och efter en lång kreativ produktutvecklingsprocess med externa obetalda konsulter i klassen högre än Sture Allén. Allt handlar om kvinnor. Alltings ursprung. Pappas Hetas sortiment är underställd sina produkter, de talar för sig själva. Heta, starka och egensinniga. Nu vänta en mognadsprocess. Om ca en månad kan den som ber snällt och betalar bra få smaka ;)

Chili Lilit
Produktionsprocessen
 
Chili Lilit kräver ingen presentation, det är bara att söka i bloggen. Däremot förstår jag att ni otåliga själar vill veta mer om nyheterna
 
Chili Morrigan
Chocolate Naga Dorset
 
 
Chili Morrigan oj oj oj det blir något att beskriva. Släpper lite att  det handlar om en extra stark het sås baserad på Chocolate Naga Dorset, som är en fin chokladfärgad, fruktig mycket het chili och inte helt ortodox. Morrigan keltisk krigsgudinna, mörk het och intensiv sexuell kraft. Presentation kommer i veckan. Provsmak sker om två veckor. Håll ut!
 
Chili XI He
Lemon Habaneroplanta
 
Chili Xi He, de tio solarnas moder. Livets återställare och moder, länge degraderad av konfuciusanska patriarkala strukturer. Med Lemon habanero som grund lyfts Xi His kraft fram och ingen förblir oberörd. Mer om recept och myterna senare. Håll ut!
 
 

Lemon Habanero del 2

Kategori:

-Ahgadoshhh.....blendern läcker och allt rinner ut....rädda vad som räddas kan...nej nu gick strömmen också.

Fem min senare är det mesta återställt och det enda utöver vanligt är att min nya Lemon Habanero starka sås bränner som in i helvete efter ett lite förprovsmak. Nu är det mormons i kylen ett par veckor. Skall testa att ha en mognandes i rumstemperatur också.

1. 100 gram Lemon Habanero

2. Koka i fem min med en pressad vitlöksklyfta, saften av en halv lime, 1 msk socker och 3 dl vitvinsvinäger samt 1 tsk havssalt.

3. Mixa och häll upp på burk

4. Mogna i kyl ca 2 veckor.

5. Njut?

Lemon Habanero

Kategori:

Pappas Heta satsar på produktutveckling av Lemon Habaneros. En ny het sås på gång.
1. Skär bort det gröna, dvs snoppa dem.
2.