jobbahårtochmåbra

Chili Lilit

Kategori: Mat

Chili Lilit på flaska
 
Äntligen! Provsmakad och paketerad efter att ha fått mogna två veckor i kylen. Bra sting, hettan sitter kvar som den skall göra. Den bränner behagligt efter en stund, först ger den en lite fruktig, nästan söt ingång som övergår i hetta dock inte lika het som Tabasco. Konsistensen är en skillnad också, då Chili Lilit består av mixade chilifrukter.
 
Helt klart kan den användas till det mesta. Sonen Erik med kompis Albin har utvecklat ett lite besynnerligt användningsområde: -Hårt bröd, smör och en stänk av  Pappas Heta eller Tabasco.
 
Kanske en vuxen övergång ifrån hårt bröd, smör och allroundkrydda ,som väl alla testat i skolans bamba?
 
Nästa heta produkt kommer när Naga Dorset chilisarna mognat klart. De är fruktansvärt starka enligt källor på nätet. Ylva beställde frön och nu har vi massor på gång. Problemet är att nu måste de in, helst innan dagens höjdpunkt som är hemmamatchen med B-laget i fotboll på kungaberg 17:00. Inte värd att ses men kanske underhållande på andra sätt än Barcelona på Camp Nou.
 
Det är iaf lite väl kallt ute för framgångsrik chiliodling, därför ska de flesta plantorna in. Naga Dorset skall klara lite mindre tropiskt klimat därav namnet Dorset.
Naga Dorset

Kommentarer

  • Annika säger:

    Fina flaskor och vacker växt

    Svar: Fint innehåll framförallt :)
    johan hultén

    2012-08-26 | 12:03:06
    Bloggadress: http://anngusplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här: