jobbahårtochmåbra

Life in Fritsla

Kategori: Alltihopa

Part 2 Gubbarna
 Överst från vänster: Kaj, Magnus, Tomas, Niklas, Erik, Peter, Tommy Sittande: Alex, Roland, Daniel, Morgan, Robin, Henrik Liggande: Johan
 
Gubbfotboll! Sommarsöndag halvsju till halvåtta. Det betyder att ett gäng "gubbar" samlas på Kungabergs träningsplan och spelar tvåmål. I år har dock flera ungdomar varit med. Roligast för mig är när två av tre söner spelar med.
 
Alla som är med spelar självklart i en egen divsion. Vissa pass går fram och andra inte. En och annan dribbling sitter som en smäck. Mål görs ibland och sista målet vinner ändå. Därför slutar matchen oftast kvart i åtta, ett lag måste få till ett avgörande mål. En minut efter slut har ändå alla glömt resultatet och går hem med fotboll-på-gräs-känslan som hos mig väcker minnen långt tillbaka. Det är speciellt att gå med fotbollsskor genom daggvått gräs efter "match".
 
Fotboll förenar och är okomplicerat. Få skador har faktiskt inträffat. Alla som är med vet att för de flesta har bäst före datum passerats och spelar därför därefter.
 
Vill du vara med så är det bara att komma! Halvsju maj till september. Väl mött och Väl sparkat!
 
  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: