Kategori: Alltihopa

Fritsla IF B-lag
Stående frv: Erik Kardell, Svante Ågren, Christoffer Clausen, Alexander Dismark, Kevin Clausen, Martin Roland, Markus Ramstedt, Rasmus Källqvist  På knä frv: Axel Lindelöv, Joel Bengtsson, Einar Hultén, Hannes Palmqvist, Johan Fernholm, Christian Stenhoff  Liggande:Johan Hultén

Vilket gäng! Alla födda på 90-talet med två undantag, jag på 60-talet och Mackan på 70-talet. Yngst i laget för dagen Axel Lindelöv född 1997 och äldst i laget jag, som är med på övertid sedan femton år tillbaka, men det är så kul ibland och idag var en sådan dag.

HUS (Sätila-Ubbhult-Hällingsjö) fick det tufft första kvarten och efter ett inlägg så var min fantastiske son Einar framme och stötte in bollen. 1-0, yes! Sedan fortsatte vi och dominera till sista kvarten av första halvlek då de får två chanser och två mål. 1-2 i halvlek, no!

Alla i laget håller världsklass fotbollsmässigt fast det som räddade en poäng åt oss till slut var deras sämre kondition. På en av våra kontringar blev det straff som Martin Roland motvilligt slog bra men målvakten räddade Martin snappade upp returen och mål. 2-2 och slutsignal, yes!

Bilder på hjältar i fotbollens absoluta gärdsgårdsserie.
Erik K och Einar H    Hannes P             Einar H och Johan O        Rasmus K Joel B och Kevin C

Bänken: Rasmus Jensen, Joel B, Alex D, Svante Å