jobbahårtochmåbra

Sublim enkelhet

Kategori:

Holmhällar naturreservat väl värt att uppleva. En del av Gotlands själ.
Ylva ska bada, unik bild

Framme i det unika naturreservatet Holmhällar på södra Gotland. Raukarna, solen och havet ramar in vårt läger. Jag är så hungrig. Fram med köket. Montera. Fyll på T-röd. Tänd. På med pastan. Fixa tonfiskröran
Trangiaköket 

Få saker kan mäta sig med spritköksdoften uppblandad med ångor från den puttrande maträtten. Det gäller bara att röra om i botten så att det inte bränns vid.

Perfekt, ljuvlig mmmmm. Undrar om miljön gör hälften? Faktum är att ju närmare naturen, ju närmare det ursprungliga man kommer desto godare smakar maten som lagats. 
Outdoor cooking!

Trangia-tonfisk med pasta 

Pasta (välj en sort med durumvete och lång koktid även om du använder triangia, ställ bara av pastan när den börjat koka och tillred det andra) OBS inte snabbmakaroner fy fy. 

Finns havsvatten använd det så slipper du salta.

Trangia-tonfisk
Tonfisk en burk 125 g
Pastasås basilika färdig (går bra med krossade tomater oxå men mer kryddning behövs då)
Parmesan flarn 40 g
Lilit två stänk

 Koka allt i ett par minuter. Tonfisken  med spad, pastasåsen parmesanflarnen och Lilit. Rör om.

Lägg upp pasta och tonfiskröran på tallrik. 

Den som vill stör lite mer parmesan på och har mer Lilit på. 

Ät och njut!

Rätt med utsikt

Ylva äter och läser 

 Lilit är med


Holmhällar. Bilder. Fler vill jag visa. Här är några.

Drakrauk

Blomma och stenar

Stenar och hav

Fynd
 Raukramare 

raukar

Kommentarer


Kommentera inlägget här: