Sublim enkelhet
Holmhällar naturreservat väl värt att uppleva. En del av Gotlands själ.
Ylva ska bada, unik bild
Framme i det unika naturreservatet Holmhällar på södra Gotland. Raukarna, solen och havet ramar in vårt läger. Jag är så hungrig. Fram med köket. Montera. Fyll på T-röd. Tänd. På med pastan. Fixa tonfiskröran
Trangiaköket
Få saker kan mäta sig med spritköksdoften uppblandad med ångor från den puttrande maträtten. Det gäller bara att röra om i botten så att det inte bränns vid.
Perfekt, ljuvlig mmmmm. Undrar om miljön gör hälften? Faktum är att ju närmare naturen, ju närmare det ursprungliga man kommer desto godare smakar maten som lagats.
Outdoor cooking!
Trangia-tonfisk med pasta
Pasta (välj en sort med durumvete och lång koktid även om du använder triangia, ställ bara av pastan när den börjat koka och tillred det andra) OBS inte snabbmakaroner fy fy.
Finns havsvatten använd det så slipper du salta.
Trangia-tonfisk
Tonfisk en burk 125 g
Pastasås basilika färdig (går bra med krossade tomater oxå men mer kryddning behövs då)
Parmesan flarn 40 g
Lilit två stänk
Koka allt i ett par minuter. Tonfisken med spad, pastasåsen parmesanflarnen och Lilit. Rör om.
Lägg upp pasta och tonfiskröran på tallrik.
Den som vill stör lite mer parmesan på och har mer Lilit på.
Ät och njut!
Rätt med utsikt
Ylva äter och läser
Holmhällar. Bilder. Fler vill jag visa. Här är några.
Blomma och stenar
Stenar och hav
Raukramare
raukar